Levering en retour

LEVERING

LEVERINGSREGIO

Wij leveren momenteel naar: België.

Indien je onze producten graag ergens anders wil laten leveren, neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen bekijken wat mogelijk is. Dit kan via: lies@demesmacre.be

LEVERINGSKOSTEN

Er is een leverkost van €6 voor leveringen te België.

LEVERINGSTERMIJN

Plaats je bestelling op een weekdag voor 16u, dan verzenden wij jouw bestelling dezelfde dag. Als jouw bestelling op vrijdag na 16u of in het weekend is geplaatst zal deze de eerst volgende maandag verstuurd worden.

IK BEN NIET THUIS OP HET MOMENT VAN LEVERING

Het pakje zal bij je buur geleverd worden. Zijn deze ook niet thuis of is dit niet mogelijk dan zal jouw pakket naar een Pickup parcelshop in jouw omgeving gebracht worden.

MIJN PAKKET IS BESCHADIGD

Neem contact op met ons via lies@demesmacre.be

Aan de hand van een aantal foto’s bepalen we samen de volgende stappen.

BETALEN

Wij gebruiken Mollie als betalingsplatform. Zo garanderen wij een veilige omgeving om jouw online bestelling af te ronden.

Je kan betalen via:

  • Creditcard
  • Bancontact (Payconiq)
  • iDEAL

RETOUR

VOORWAARDEN

Onze producten zijn geen kleine producten, om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, proberen we aan onze klanten alle mogelijke informatie mee te geven zodat een retour overbodig is. Indien je het artikel toch zou wensen terug te sturen, kan dat binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. De producten moeten in zijn ongeopende originele verpakking teruggestuurd worden.

HOE GA JE TE WERK
  • Stuur ons een email naar lies@demesmacre.be
  • Geef aan wat jouw reden van retour is
  • Wij sturen jou de retourlabel en instructies
  • Stuur jouw pakketje terug binnen de 14 dagen na ontvangst

Je zal na ontvangst van jouw retour binnen de 14 dagen een terugbetaling ontvangen op het door jouw gebruikte betalingsmethode bij het plaatsen van jouw bestelling.

RETOURKOSTEN

De retourkosten zijn ten laste van de koper. Hoewel Demesmacre BV jou een retourlabel zal verzorgen zodat de retourkosten zo laag mogelijk worden gehouden, zal dat bedrag in mindering worden gebracht op het terugbetaalde bedrag van aankoop. Na ontvangst van jouw retour zullen wij zorgen dat de terugbetaling  binnen maximum 14 dagen uitgevoerd wordt.