Pers de citroenen en meng de couscous met het sap. Kruid met peper en
zout en overgiet de couscous met de groentebouillon.
Dek af en laat 5 minuten garen.
Meng het amandelmeel met de gehakte peterselie.
Haal de scampi’s eerst door het ei en vervolgens door het amandelmeel- mengsel.
Verwarm olijfolie in een hete pan en bak de scampi’s goudbruin aan elke
kant.
Maak de korrels van de couscous los met een vork.
Snij de komkommer in fijne blokjes en meng met de couscous.
Serveer de couscous en scampi’s op een bordje en werk af met peterselie
4 personen:
200 G COUSCOUS
2 CITROENEN
300 ML
GROENTEBOUILLON
20 SCAMPI’S
GEHAKTE PETERSELIE
OPGEKLOPT EI
AMANDELMEEL
1 KOMKOMMER
PEPER
ZOUT
Tip: Het amandelmeel kan je ook vervangen door broodkruim!